logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

zaterdag, 24 november 2018 07:43

Hoe de perfecte slaapkamer te maken

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(1 Stem)
De slaapkamer is misschien de belangrijkste ruimte in het huis. Het is in elk geval een ruimte waar je dagelijks veel uurtjes spendeert. Vandaar ook dat het belangrijk is dat het een fijne ruimte is. Hoe zorg je ervoor dat jouw slaapkamer de perfecte slaapkamer wordt? In dit artikel zullen we stilstaan bij enkele tips.

Werk de televisie mooi weg

Veel mensen hebben een televisie op hun kamer, maar eigenlijk is dat best wel een lelijk apparaat. Het is vaak groot, grijs of zwart en valt gemakkelijk om. Het is dan ook geen overbodige luxe de televisie netjes weg te werken. In een kast met deurtjes of doormiddel van televisielift. Dit klinkt misschien een beetje als de slaapkamer van de toekomst, maar is wel een hele gave feature. Met een druk op de knop, komt de televisie tevoorschijn en verdwijnt het weer.

Het matras is ook belangrijk

Je spendeert weliswaar alle uurtjes op je bed hoogstwaarschijnlijk, maar het belangrijkste onderdeel hiervan is toch wel het matras, want daar lig je op. Je kunt kiezen benellvering matrassen of misschien toch een pocketverenmatras. De eerste is vaak wat goedkoper, maar de tweede is wel extreem comfortabel. Mocht je nog wat geld over hebben voor de slaapkamer, ga dan zeker voor de pocketveren. Uiteraard lig je ook niet slecht op de eerdere. Het is maar net waar je prioriteiten liggen.

Kies voor rust

Als je een verfkleur gaat uitzoeken voor je kamer, kies dan een kleur die rust mee brengt. Wit is bijvoorbeeld een hele goede, maar die kan er ook voor zorgen dat je kamer heel clean wordt. Uiteraard gaat het cleane er wel wat vanaf als je het combineert met andere kleuren of andere muren. Ook werken andere lichte kleuren erg goed, zoals als lichtblauw of lichtgrijs. Kies echter niet voor al te uitgesproken kleuren, die kunnen de balans in een rustige kamer danig verstoren en dat wil je natuurlijk niet hebben.


211 keer gelezen Laatst aangepast op zaterdag, 24 november 2018 07:53

Gerelateerde publicaties

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.