logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

vrijdag, 13 februari 2015 11:15

Het gemak van een GPS tracker in de auto

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(0 stemmen)

Een GPS tracker is een hulpmiddel om een voertuig op elk moment van de dag te kunnen volgen, deze tracker kan je heel veel gemak brengen als bedrijf zijnde. Heb jij een auto van de zaak? Of heb je een zaak met bedrijfsauto's? Door een GPS tracker kan de kilometerregistratie een stuk eenvoudiger worden. Een GPS systeem kan een hoop informatie makkelijk inzichtelijk maken, denk bijvoorbeeld aan het aantal afgelegde kilometers, de gemiddelde ritduur en het brandstofverbruik.

Hoe werkt een volgsysteem?
Een GPS volgsysteem werk door middel van een zender die op een onzichtbare plek van de auto geïnstalleerd wordt. De chauffeur kan hier dus niet bij en er zijn geen mogelijkheden om het apparaat aan en/of uit te zetten. Om deze reden is een GPS tracker perfect voor ritregistraties, er is nauwelijks fraude mee te plegen.
Het voertuig kan gevolgd worden door signalen die de zender uitstraalt naar een GPS zender. Door speciaal ontwikkelde software kun je te allen tijde de actuele positie van een voertuig bekijken. Er zijn ook mogelijkheden om maandelijks een rapport uit te draaien waar alles in staat wat je graag zou willen weten.

Is een GPS tracker de investering waard?
Afhankelijk van het doel van de tracker kun je bepalen of het de investering waard is. Vaak kost kilometerregistratie ontzettend veel tijd, wanneer je die tijd op jaarbasis op zou tellen zul je zien dat de investering eigenlijk wel mee valt. Een GPS volgsysteem kun je in zowel auto's, bestelbusjes als vrachtwagens plaatsen.

Een systeem aanschaffen
Wanneer je een systeem aan wilt gaan schaffen is het belangrijk om te kijken wat jouw verwachtingen zijn van de tracker. Er zijn namelijk veel verschillende leveranciers met uiteenlopende abonnementsvormen en softwarepakketten. Decos Cartracker levert een GPS tracker met een keurmerk, dit keurmerk staat garant voor de betrouwbaarheid richting de belastingdienst. Je kunt je ritregistratie dan zonder problemen doorsturen naar de belastingdienst om ervoor te zorgen dat je geen bijtelling hoeft te betalen.


996 keer gelezen Laatst aangepast op donderdag, 05 maart 2015 14:55

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.