logo

Turn your PDF into a Booki and read it
everywhere on the internet, I-pad, or tablet!

vrijdag, 04 juli 2014 09:15

Steunkousen helpen u tijdens het sporten

Geschreven door 
Beoordeel deze publicatie
(0 stemmen)

We genieten er allemaal van om met onze kinderen te zwemmen, of misschien te voetballen met onze kleinkinderen. Maar de meesten van ons hebben niet altijd de fysieke conditie om van deze sporadische fysieke activiteiten te genieten, zonder dat ze daarna de prijs moeten betalen van pijn in de dagen die volgen. Zelfs na een goede warming-up, kunnen onze sportactiviteiten meer inspannend zijn dan we van tevoren hadden verwacht.

Er zijn ook mensen die genieten van sport op een recreatieve, maar meer regelmatige basis, of het nu gaat om een softbal competitie, de wekelijkse tenniswedstrijd, of de ski vakantie. We hebben niet altijd de tijd om te trainen voor deze activiteiten, en als we ouder worden hebben we moeite met de juiste technieken te gebruiken die ook nog eens meer fysieke inspanningen vereisen.

Steunkousen kunnen helpen om spierpijn te verminderen na het sporten voor sportieve mensen. Getrainde atleten, zelfs van middelbare leeftijd en ouder, verbeterden hun latere prestaties bij het dragen van steunkousen tijdens periodes van rust en herstel.

bestelsteunkousen.nl

1497 keer gelezen

Schrijf een recensie:

(*) verplicht.